Dega e Ranocit mbajti tubimin elektoral më anëtarë dhe simpatizantë të PSHDK-së

Sot me 08.10.2017 dega e Ranocit mbajti tubimin elektoral më anëtarë dhe simpatizantë të PSHDK-së ku u shpalosë programi dhe vizioni e PSHDK-së për zhvillimin e Komunës së Klinës në katër vitet e ardhshëm.

Edhe në këtë tubim si edhe në të gjitha tubimet tjera të Komunës së Klinës, PSHDK-ja po gëzon përkrahje të madhe te qytetarët.

Në tubim ishte edhe Kryetari i PSHDK-së Dr. Ukë Berisha, nënkryetari Ndue Shabani dhe anëari e Kryesisë qendrore të PSHDK-s dhe Kryetar i BD-ve në Klinë Z. Tush Dedaj. #PSHDK86

2017-10-08