Dega e PSHDK-së në Zllakuqan mbajti tubimin elektoral më anëtarë dhe simpatizantë të PSHDK-së

Dega e Zllakuqanit mbajti tubimin elektoral më anëtarë dhe simpatizantë të PSHDK-së ku u shpalosë programi dhe vizioni e PSHDK-së për zhvillimin e Komunës së Klinës në katër vitet e ardhshëme të qeverisjes.

Në këtë tubim si edhe në të gjitha tubimet tjera të Komunës së Klinës, PSHDK-ja po gëzon përkrahje të madhe te qytetarët, që garanton sukses. Demokristianët si çdo herë dëshmuan se janë besnik dhe treguan se janë të vendosur në mbështetje të PSHDK-së që tregon vlerësimin e tyre për punën tonë dhe besimin për angazhimin tonë.

Në tubim ishte edhe Kryetari i PSHDK-së Dr. Ukë Berisha, nënkryetari Ndue Shabani dhe anëari e Kryesisë qendrore të PSHDK-s dhe Kryetar i BD-ve në Klinë Z. Tush Dedaj

2017-10-08