Ftesë

Ftojme gjithe anetaret e Kryesise te PSHDK-se se bashkuar, shoke, miq dhe simpatizant te PSHDK-se te marrin pjese ne Kuvendin Zgjedhore te Deges se Luzernit Diten e Diele me daten 26.06.2016 ne ora 13.00

 

Ne Kuvend jane te ftuar dhe marrin pjese Kryetari i PSHDK-se z. Uke Berisha dhe Zevendeskryetari z. Zef Morina si dhe anetare te CVP-se nga Zvicra.
Pjesmarrja juaj do ti ben ndere dhe respekte Kuvendit.
Ngrohtesisht dhe me sjellje vllazerore ju mirepret Kryesia e Deges se Luzernit.

Kjo dege eshte e organizuar nga Grupi Inicues per Bashkimin Demokristian me ne krye me Kryetarin e Grupit Inicues Gani Nikqi dhe te tjere qe punuan nate e dite per ti bashkuar demokristianet e Kosoves dhe me sukses u arrit bashkimi.

Adresa:
Klubi At. Gjergj Fishta
Renglochstrasse 25
6012 Obernau-Kriens Luzern
Info Tel: 079 411 51 26 / 076 410 30 83

2016-06-23