Gëzuar Krishtlindjen!

Të gjithë shqipëtarëve në Republikën e Kosovës, Shqipërisë dhe anembanë globit që festojnë këtë natë të shenjtë nga zemra u uroj, Gëzuar Krishtlindja!

Le të jetë kjo festë e madhe shpresë se e nesërmja, për ne dhe fëmijët tanë do të jetë më e mirë dhe çdo ditë e vitit që vjen dhe Krishlindjet e ardhshme ti festojmë ashtu siç meritojmë, me besim e shpresë të madhe dhe të bashkuar më shumë se kurrë.

Uroj qe gëzimi, shpirti e magjia e kësaj feste të sjellë më shumë paqë, dashuri dhe mbarësi në zemrat tuaja, në çdo vatër shqiptare dhe anembanë trojeve tona!

Për shumë mote, Gëzuar!

Ukë Berisha
Kryetar i Partisë Shqitare Demokristiane të Kosovës

2017-12-24