Vëzhguesit e BE-së për zgjedhjet lokale të 22 tetorit ,vizituan PSHDK-në.

Sot në zyren e PSHDK-së, Kryetari i PSHDK-së BD - Gjakovë Anton Shala me bashkëpunetorë, priti në takim punë përfaqesuesit e Misionit të Vëzhgimit të Zgjedhjeve nga Bashkimi Evropian. Temë diskutimi e këtij takimi ishte ecuria dhe mbarëvajtja e fushatës elektorale për zgjedhjet lokale të Tetorit!

2017-10-08