Në të gjitha tubimet në Komunën e Klinës, PSHDK-ja po gëzon përkrahje të madhe te qytetarët

Po vazhdon mbajtja e tubimeve me elektorat, me anëtarë dhe simpatizantë për ti dhënë mbështetje kandidatëve të PSHDK-së për Kuvend të Komunës ku po shpalosët programi dhe vizioni e PSHDK-së për zhvillimin e Komunës së Klinës në katër vitet e ardhshëm të qeverisjes.

Në të gjitha tubimet në Komunën e Klinës, PSHDK-ja po gëzon përkrahje të madhe te qytetarët, që garanton sukses. Demokristianët janë të vendosur në mbështetje të PSHDK-së që tregon vlerësimin e tyre për punën tonë dhe besimin për angazhimin tonë. #PSHDK86

2017-10-12