Njoftim

Njoftim nga defa e AArgau -Zvicërr

 

DEGA AARGAU  (CH)

 

FTESË

Lajmërohën të gjithë anëtarët, dhe simpatizantët  e PSHDK-së, Dega në Aargau, që të marrin pjesë në Kuvendin e rregullt zgjedhorë të Degës së AARGAUT.

Kuvendi do të mbahet:

Ditën e Premte me 24.06.2016, në orën 19 :00.

Vendi:  Pfarramt Schöftland  (Kisha Katolike)

Birkenweg 8

5040 Scöftland

Pjesmarrja e juaj,do t’i bënte nderë dhe respekt Kuvendit

 

Ngrohtësisht, dhe me një sjellje vëllazërore:

Ju mirëpret Kryesia e Degës së Aargaut

Kryetari: Marash Berisha

 

2016-06-14