PSHDK: Dega e Dersnikut mbajti tubimin elektoral më anëtarë dhe simpatizantë te PSHDK-së

Dega e PSHDK-së ne Dersnik mbajti tubimin elektoral më anëtarë dhe simpatizantë për ti dhënë mbështetje kandidatëve të PSHDK-së për Kuvend të Komunës.Ne këtë tubim ishin

prezent  kryetari i PSHDK-së Dr. Ukë Berisha dhe nënkryetari Prof. Ndue Shabani.

 

PSHDK po gëzon një mbështetje të fuqishme në të gjitha degët në Klinë gjithashtu edhe ne Dresnik.

 

#TëBashkuarpërFitore Voto nr. 86 PSHDK

2017-10-11