PSHDK hap fushatën në Gjakovë (VIDEO)

Ne një ceremoni madhështore në zyren e partis, në pranin e kandidateve për asamblen komunale, anetareve të kryesisë dhe aktivistave u bë hapja zyrtare e fushatës zgjedhore të PSHDK-së në Gjakovë. Kryetari i PSHDK-së në Gjakovë Z. Anton Shala, uroj për hapjen e fushates duke uruar te gjithë kandidatet dhe njekohesisht shpalosi nje pjese te platformes politike te PSHDK-së ne keto zgjedhje.

 

Të Bashkuar për Fitore

Klikonë link për të shfaqur videon

https://www.youtube.com/watch?v=pI7P7QWs9Rc

2017-09-23