PSHDK : SHALA, KRYETAR I PSHDK-SË NË GJAKOVË

Sot në Kuvendin e VIII të Bashkësisë së degëve të PSHDK-së në Gjakovë, pas një procesi fer dhe demokratik, në garën për kryetar të BD-ve të PSHDK-së në Gjakovë, u zgjodh kryetar Anton Shala.

Nga ky kuvend gjithashtu u zgjedh  edhe kryesia e re e BD-PSHDK-së Gjakovë. Gjakova është bastioni kryesor i PSHDK-së.

2016-12-11