PSHDK vazhdon fushatën e saj në Kusar të Gjakovës

Ka vazhduar fushata zgjedhore e Pshdk -së në Kusar.

 

Ne kuadër të fushatës zgjedhore te 22 tetorit,PSHDK ka vazhduar me fushatën e saj ne Kusar të Gjakovës,nje pritje e jashtëzakonshme nga dega e PSHDK-së në

Kusar,të pranim ishin edhe zv/kryetari i PSHDK-së z.Zef Morina ,kryetari i BD-ve  Anton Shala dhe antarë të tjerë të kryesis qendrore,PSHDK mori një mbështetje të fuqishme nga dega e Kusarit dhe u deklaruan se masovikisht janë në mbeshtetje të Pshdk-sê.

 

#TëBashkuarPërFitore

2017-10-08