PSHDK:Kryetari i Pshdk-së Dr.Ukë Berisha,mesazh urimi për festën e Fiter Bajramit

Bashkëvëllezër të ndeuar!

Gëzuar festën e Fiter Bajramit!

Kam kënaqësinë t’ju uroj nga zemra të gjithë besimtarëve myslimanë shqiptarë festën e Fiter Bajramit, duke ju dëshiruar shëndet, begati, lumturi, paqë, mbarësi, mirësi, dashuri dhe shpresë të re në zemrën dhe familjen tuaj!

2016-07-05