SHËNOHET PËRVJETORI I 28-të I THEMELIMIT TË PSHDK-së

Sonte në zyret e PSHDK-së në Gjakovë u shënua 28-vjetori i themelimit të Partisë Shqipetare Demokristane të Kosovës.

 

PSHDK- ja erdhi në skenen politike në rrethana dhe kohë tê vështira.

 

Ky subjekt politik ishte ambasador i fuqishëm i Kosovës në përendim për mbrojtje të drejteës kombëtare për liri dhe pavarësi.

 

PSHDK-ja u angazhua në vazhdimësi për shtetformimin dhe shtetndërtimin e Kosovës.

 

Sot PSHDK-ja vazhdon të jetë e pranishme në skenen politike dhe po jep një kontribut të çmuar me aktivitetin e saj politik.

 

Në këtë solemnitet aderuan zyrtarisht në PSHDK dhe ju bashkuan projektit tonë për një Gjakovë më të zhvilluar: Nora Kaja, Berat Thaqi, Metush Kaja, Vlora Isufi, Valon Kulludra, Bjashka Alija dhe Fjolla Asllani.

 

2018-11-05