Shala: Pshdk do të ketë rritje 300% në zgjedhjet e 22 tetorit

Në prani të  simpatizantëve dhe përkrahësve të PSHDK-së, dega e PSHDK-së në Trakaniq, ka organizuar sot një tubim me qytetarë ku mori pjesë kryetari i BD-ve të PSHDK-së në Gjakovë Anton Shalla ,si dhe disa nga kandidatët e PSHDK-së pë asamble komunale dhe antarë të kryesisë.

 

"Qeverisja e PSHDK-së me parterët e sajë mundësohet vetëm nga vota e juaj ndersa përgjegjësia për katër vitet e ardhëshme do të jet e jona dhe kjo qeverisje  do të jetë qeverisje e zhvillimit ekonomik, ne do t’i mbështesim idetë e rinisë dhe do t’i implementojmë ato. Këtë dinamizëm të rinisë demokristiane  nuk do ta zbehim, por do ta forcojmë,ne do te kemi rritje 300% ne zgjedhjet e 22 tetorit,jemi bashkuar për fitore dhe të bashkuar do te festojmë fitoren me 22 tetor.”, ka thënë kryetari Anton Shala.

 

Trakaniqi edhe kësaje rradhe në mbeshtetje të PSHDK-së, sikurse Qerimi, Lug bunari, Beci dhe Zhdrella ku sonte na priten dhe na perkrahen pa rezerve.

 

Të bashkuar për fitore. Voto PSHDK nr. 86!

2017-10-12