Vazhdojnë takimet e PSHDK-së neper deget e saj, mbeshtetje e fuqishme në Fshaj,Ujz dhe Firze

Me sloganin "Të bashkuar për fitore", Partia Shqiptare Demokristiane e Kosovës (PSHDK) sot ka mbajtur tubim zgjedhor me elektoratin e saj në Fshaj,Ujz dhe Firze.

 

Në fjalën e tij të rastit, Kryetari i BD-ve Anton Shala tha se këto fshatra kanë mbetur dhe janë anashkaluar nga investimet   , dhe në vazhdimësi ka nevojë për mbështetje  dhe investime. Në mandatin e ardhshëm do të kemi përfaqësim prej secilit  fshatë në Kuvend Komunal në Gjakovë,këtë do ta kemi vetem duke votuar nr 86 dhe Partin e juaj ,Partin Demokristiane të Kosovës. Prandaj kërkojmë votën tuaj edhe për kandidatët tanë për Kuvend Komunal. Vetëm në atë mënyrë mund ta zhvillojmë dhe te sjellim investimet që kanë munguar ne këto vende,sepse  zeri demokristian do të jetë zëri i juaj i ashtu siç ,duhet  ka thën Shala.

 

Edhe në këtë takim PSHDK-ja mori mbeshtetje te fuqishme , PSDHK-ja po kthehet aty i takon. Të bashkuar për fitore, VOTO PSHDK nr. 86!

2017-10-11