Zgjedhjet Lokale 2017

Kryetari i BD-ve të PSHDK-së në Gjakovë Anton Shala ,sëbashku me aktivistë të PSHDK-së janë takuar me qytetarët dhe bizneset e Gjakovës ,PSHDK po gëzon mbështetje të madhe .

Të bashkuar për fitore, Voto PSHDK nr. 86!

Dega e Ranocit mbajti tubimin elektoral më anëtarë dhe simpatizantë të PSHDK-së

 

Sot me 08.10.2017 dega e Ranocit mbajti tubimin elektoral më anëtarë dhe simpatizantë të PSHDK-së ku u shpalosë programi dhe vizioni e PSHDK-së për zhvillimin e Komunës së Klinës në katër vitet e ardhshëm.

Edhe në këtë tubim si edhe në të gjitha tubimet tjera të Komunës së Klinës, PSHDK-ja po gëzon përkrahje të madhe te qytetarët.

Në tubim ishte edhe Kryetari i PSHDK-së Dr. Ukë Berisha, nënkryetari Ndue Shabani dhe anëari e Kryesisë qendrore të PSHDK-s dhe Kryetar i BD-ve në Klinë Z. Tush Dedaj. #PSHDK86

PSHDK vazhdon fushatën e saj në Kusar të Gjakovës

 

Ka vazhduar fushata zgjedhore e Pshdk -së në Kusar.

Ne kuadër të fushatës zgjedhore te 22 tetorit,PSHDK ka vazhduar me fushatën e saj ne Kusar të Gjakovës,nje pritje e jashtëzakonshme nga dega e PSHDK-së në

Kusar,të pranim ishin edhe zv/kryetari i PSHDK-së z.Zef Morina ,kryetari i BD-ve  Anton Shala dhe antarë të tjerë të kryesis qendrore,PSHDK mori një mbështetje të fuqishme nga dega e Kusarit dhe u deklaruan se masovikisht janë në mbeshtetje të Pshdk-sê.

 

#TëBashkuarPërFitore

Tubim madhështor në Degen e Pshdk-së në Berdosan. Të gjithë në mbështetje të Pshdk-së me nr 86✔️. Faleminderit për mbështetje
#TëBashkuarPërFitore

Kryetari i BD-ve të PSHDK-së Anton Shala ,ka mbajtur tubim me banorët e Novosellës se ulët.

Dega e PSHDK-së ka mbajtur një takim me simpatizantët e saj në Novosell të Ulët ,duke marrë mbështetje të fuqishme dhe përkrahje nga kjo degë dhe nga simpatizantët e zonës ,kryetari i Bd-ve të PSHDK-së në Gjakovë z. Anton Shala ,ka përshendetur dhe ka falënderuar të gjithë të pranishmit për mbështetjen dhe përkrahjen e madhe që po i japin PSHDK-së,gjithashtu ka kërkuar që pasi të votohet PSHDK me nr 86 ,kerkoi që ë votohet edhe kandidatja nga kjo zonë , znj. Shpresa Uka me nr .12 .

 

#TëBashkuarPërFitore

 

Tubimi zgjedhorë i PSHDK-së në deget Pjetërshan dhe Raqë

U mbajt tubimi zgjedhorë i PSHDK-së për deget Pjetërshan dhe Raqë. Para një numri të konsiderueshëm të aktivistave dhe strukturave të PSHDK-së të ketyre degëve, Kryetari i BD - PSHDK-së Gjakovë Z. Anton Shala prezantoj edhe kandidatet për Asamble të Gjakovës nga këto dege. Të bashkuar për fitore me PSHDK-në me nr. 86. Na u prift e mbara.